FAQ –
Hier vind je een antwoord op jouw vraag!

Dagelijks krijg ik veel vragen binnen, hier heb ik de meest gestelde vragen opgesomd en beantwoord.

 • Wat is de prijs van een haarverdikking/ verlenging?
  Dit hangt van veel factoren af. Zoals bijvoorbeeld je wensen, hoe je eigen haar momenteel is, en wat voor soort haar je zou willen. Op onze site staat hier meer info over uitgewerkt, en kun je ook de richtlijnen van de prijzen vinden. Mocht je er niet uitkomen, kun je ons altijd een bericht sturen.
 • Wat zijn de kosten voor het herplaatsen?
  Alle kosten voor het herplaatsen binnen 10 weken kun je terugvinden op de site bij ‘prijzen’.
 • Hoe vaak moet het worden herplaatst?
  Het haar blijft gemiddeld 8 weken zitten, dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de weave nooit langer dan 10 weken te laten zitten.
 • Hoe moet ik het haar verzorgen?
  Klik op ‘verzorgingstips’ helemaal onderaan de site. Hier staat alles uitgewerkt.
 • Mijn weave haar is droog, en begint te klitten. Wat kan ik doen?
  Het weave haar is van uitstekende kwaliteit, maar het is wel dood haar. Het heeft tenslotte geen wortel meer. Dit houdt in dat jij het haar van buitenaf extra veel liefde moet geven☺. Dit doe je door de juiste producten te gebruiken. Een goede olie is het aller belangrijkste. Alle verzorgingsproducten zijn in de salon te verkrijgen.
 • Ik heb olie in de salon gekocht, hoe vaak moet ik dit gebruiken?
  De olie mag je naar behoefte gebruiken, dus zo vaak als nodig is.  Zowel op nat als op droog haar.
 • Hoe lang doe ik met het haar?
  Dit hangt volledig van de verzorging af. Bij goede verzorging kan het machine gebonden haar 9-12 maanden meegaan en het handgeweven haar ongeveer 10-15 maanden. Dit kunnen wij echter niet garanderen, omdat de verzorging jouw eigen verantwoordelijkheid is.
 • Wat is een Heavenly VolumePiece?
  Dit is een klein haarwerk wat je bovenop je hoofd draagt in combinatie met een weave. Dit draag je voor extra volume, of voor het bedekken van kaalheid.
 • Hoe zit een VolumePiece vast?
  Een VolumePiece klik je gemakkelijk zelf op, en voel je niet zitten.
 • Wat voor haar dragen Megan en Kirsten van temptation Island?
  Megan en Kirsten dragen beide 8 banen HeavenlyHair (handgeweven haar), wat is verdeeld over 3 kabels.

Wist je dat je bij ons ook haar kunt huren voor 1 dag? Voor bijvoorbeeld je bruiloft, en tof feest of een mooie fotoshoot?

Klik hieronder voor meer informatie!

Verzorgingstips

Wij hebben een aantal verzorgingstips voor jou op een rijtje gezet. Deze kun je hieronder downloaden.

 • Kan ik zwemmen met het haar?
  Je kunt zwemmen met het haar, maar het wordt wel afgeraden. Mocht je toch een keer in het diepe willen duiken, doe dit dan nooit met los haar. Bind je haar in een staart en maak een strakke vlecht. Was het haar grondig na het zwemmen.
 • Kan ik het haar verven?
  Het haar kan geverfd worden, maar dit wordt sterk afgeraden. Mocht je dit toch willen doen, is dit op eigen verantwoording. Je kunt dan beter voor een paar nieuwe banen haar gaan, in een andere tint om het gewenste effect te krijgen. Je eigen haar kun je wel gewoon blijven verven.
 • Welk haar is voor mij geschikt?
  Dit verschilt per persoon en per budget. Tijdens een intake afspraak worden alle opties en mogelijkheden doorgenomen.
 • Is het schadelijk voor mijn eigen haar?
  De methode die wij hanteren is uiterst haarvriendelijk. Wij maken gebruik van speciale microringen en draad. Omdat hier geen warmte aan te pas komt, en al het gewicht wordt verdeeld zal dit geen schade aan je eigen haar geven.  Houd altijd wel zelf de conditie van jouw eigen haar in de gaten.
 • Zie je de weave zitten?
  Het streven is natuurlijk om niets van de weave te zien. Wij houden rekening met jouw eigen haarlijn, en aan de hand daarvan bepalen wij de plaats waar de weave komt.  Vooral het handgeweven haar is ontzettend plat en dun, waardoor het bijna onzichtbaar is. Er wordt natuurlijk wel extra haar op het hoofd geplaatst, dus er moet altijd op gelet worden dat de beginpunten bedekt zijn met eigen haar.
 • Kan ik nog wel gewoon een staart dragen?
  Ja hoor, dat kan zeker. Opsteken is ook geen enkel probleem. Vind je het toch moeilijk om het netjes te krijgen? En om alles te bedekken? Geef dit dan aan, dan kunnen wij samen gaan oefenen tijdens je afspraak.
 • Hoe lang of dik moet mijn eigen haar zijn?
  In principe kan het weave haar al geplaatst worden bij een lengte van 5cm, alleen is een langere lengte altijd natuurlijker. De dikte van jouw haar maakt helemaal niets uit, hier wordt jouw weave op aangepast.
 • Wanneer is een weave niet geschikt?
  Een weave kan bij bijna iedereen geplaatst worden, alleen ken jij zelf jouw haar het beste. Heb jij ontzettend poreus haar, wat heel snel afbreekt? Of erg snel last van veel irritatie en jeuk? Kom dan langs voor een intake gesprek, dan kunnen we alle opties bespreken.
 • Mag ik het haar föhnen, krullen en stylen?
  Dit mag zeker, dit raden wij zelfs aan om te doen. Doe dit echter wel met goede styling tools! Zelf werken wij met het merk Ogé Exclusive, dit wordt ook verkocht in de salon.