Wow! Wát een reacties had ik op mijn laatste blog. Zo veel complimenten dat jullie het fijn vonden dat ik er zo open en eerlijk over ben. Echt heel leuk om te horen. Komen we wel gelijk bij een dilemma. Want inderdaad, ik ben er open en eerlijk open. Maar waarom zou ik dat niet zijn? Ik snap namelijk níet dat mensen er een geheim van willen maken dat ze bijvoorbeeld hun borsten hebben laten vergroten. Ik bedoel, waarom doe je het dan in hemelsnaam? Je bent ontevreden met je muggentietjes, en wil ze graag groter. En dan zijn ze groter, en dan mag niemand het weten? Ja, dat vind ik gek. Maar goed, iedereen is zoals ze is. Maar misschien hebben jullie hier een verklaring voor?

Inmiddels ben ik bij Skinne Klinik in Antwerpen geweest voor het opvullen van mijn lip. De mensen die mijn story’s op instagram bekijken hebben live mee kunnen kijken. Ik heb er weer van genoten. En nee, het doet echt geen pijn! Ik knipper dan wel panisch met mijn wimpers, maar dat is een hele irritante tick van mij. Degene die mijn wimperextensions plaatst zal mij daar ook vast om vervloeken. Sorry daarvoor. Maar het komt dus niet door de pijn. Er ging van te voren ontzettende ranzige zalf op. Echt heel goor. Maar hij werkte wel als een trein! De eerste dagen was mijn lip nog ietwat uit proportie maar inmiddels is tie keurig. Ze kunnen bij Skinnie Klieniek zo veel, nooit geweten. Bijvoorbeeld een neuscorrectie met fillers, behandeling tegen wallen en een volledige facelift zonder te snijden. En zo kunnen ze dus ook mijn onderkinnetje weg poetsen! Hoe awesome is dat? Ik twijfelde er over, omdat het vrij prijzig is. En tja, mijn man is de baas in huis dus ik moest hem eerst effe om mijn vinger winden had ik bedacht. Maar toen ik aan de arts vroeg of ze het wilde filmen voor mijn volgers, gaf hij aan dat ik ook een leuke ladies night kon organiseren waarbij we allemaal korting krijgen. En toen was ik om natuurlijk. Op 24 mei is de eerste avond, deze avond gaat sowieso door. 7 juni is er een optie tot een tweede avond, maar die gaat alleen door bij genoeg aanmeldingen. Op deze avond worden alle behandelingen met korting uitgevoerd. Dat is toch fijn he! Dus mocht je willen aansluiten, doe dan even een berichtje. Wellicht kunnen we met een party bus dan champagne drinkend ons gezicht strak laten spuiten. Daar wil je toch bij zijn?

En als we het toch over valsspelen hebben.. Ik draag een waisttrainer. Ik weeg gewoon 69 kilo schoon aan de haak. Als je 1,64m bent, valt dat onder Obesitas. Mijn vriendinnen noemen mij dan ook Ostesitas. Vandaar dat ik zo weinig vriendinnen heb. Maargoed, om er toch voor te zorgen dat je in mijn kleding een rollen ziet, draag ik dus de waisttrainer van waisttrainerboutique. Want dat vet wegzuigen mag pas een jaar na de bevalling dus daar moet ik gewoon nog even op wachten. Tot die tijd train ik, eet ik gezond, en draag ik de waisttrainer. Ik droeg voor de bevalling maatje S, nu na de bevalling maat L. Ik ben begonnen op het loste gaatje, en zit nu op het strakste. Ik kan dus bijna naar maatje m. Check even die site: www.waisttrainerboutique.com , want met de code HIPHAAR10, krijg je 10% korting. En daar hoef je lekker niks voor te doen. Alsjeblieft he dames! En ja, het werkt echt, en nee het doet geen pijn. Als het niet lekker zit, heb je een te kleine maat, en moet je ‘m even ruilen voor een maatje groter. De code is 2 weken geldig.

Ook heb ik van de week weer mijn haren laten verven en nieuw haar laten plaatsen. Mijn haar is er door het blonderen niet al te best aan toe. Als ik mijn haar föhn vliegen de punten door de lucht. Maar ach, wat geef ik er om? Ik draag toch altijd mijn weave en mijn geweldige V-part. Ik heb wel met de kapster afgesproken dat ik nu wel echt voor een tijdje blond moet blijven. Gezien ik, elke keer als ik een andere kleur kies, in binnen 2 maanden toch weer terug naar blond wil. En ik heb nu bovenop ongeveer stekels, en als ik het nog een keer blondeer, houd ik niet eens genoeg haar meer over om mijn weave in te zetten. Gelukkig ben ik voor nu gewoon tevreden en ga ik er vanuit dat ik het volhoud!

 

Fijn weekend beauty’s!