Er lag een rode loper tijdens de opening van de nieuwe salon
Jeetje mina, daar ben ik dan eindelijk weer hoor. Ik ben ongeveer twee maanden lang van de radar verdwenen, want het was namelijk 2 maanden lang boven de 25 graden. En de mensen die mij kennen weten dat ik dat echt niet aankan. De zomer is niet mijn seizoen, geef mij maar de herfst! In de zomer ben ik haatsmurf. Ik heb dan haat aan alles. Ik ben namelijk ook als de dood voor water, dus verkoeling zoeken in het water is ook niet voor mij weggelegd. Dus de afgelopen weken ben ik vooral druk geweest met overleven, en niet met social media.
Maar goed, toen de hitte deze zomer nog nieuw was, tijdens de opening van de nieuwe salon op 7 juli, was ik gelukkig nog wel te genieten! Wat een succes was dat zeg! s’ Ochtends kregen we helaas wat afmeldingen binnen, maar de onverwachte gasten in de middag zorgen alsnog voor een druk bezet feestje. Celine van Beautify verzorgde de make-up voor de liefhebbers. Uiteraard was ik zelf 1 van de liefhebbers, en hebben we flink uitgepakt met de make-up. Het was immers mijn feestje;). Handig dat Celine heel de middag aanwezig was want tussendoor kon ze dan mooi mijn zweethoofd bijwerken. Verder stonden er twee verrukkelijke barmannen achter de bar die de cocktails verzorgden, en geloof mij, die mannen hebben het druk gehad.

De barmannen hard aan de slag om cocktails te maken tijdens de opening van de nieuwe salon

Ook hadden we fantastische prijzen om te verloten! Zoals krultangen, cadeaubonnen en super leuke goodiebags. Ook hebben de aanwezige kindjes genoten van de schmink, snoepjes en kinderdisco. Kinderdisco met K3 én ACDC, wat wil een kind nog meer? Ik hoorde mama’s kun kindjes uitleggen dat er niet elke keer een disco is als mama haar haren gaat laten doen. Tegenvaller natuurlijk.. Maar mama’s, neem vooral jullie kindjes mee tijdens jullie afspraak want er is een mooie speelhoek aanwezig en spekjes bij het afscheid natuurlijk. Vrees niet voor dingen die jouw kindje kapot zal maken, de salon is namelijk Sarah proof. (lees: terror dreumes proof.) En oh ja, wat ben ik verwend door iedereen met bloemen, lieve woorden, kaartjes, drank en vele andere cadeaus. Echt overweldigend. Dus lieve, lieve klantjes, vriendinnen, familie en iedereen die mij steunt: IK BEN JULLIE DANKBAAR! 
Vanaf heden ben ik dus aan het werk ik de nieuwe salon, en mag je direct naar de ruimte achter in de tuin lopen. Je hoeft niet meer aan te bellen. Ook nemen wij weer nieuwe klanten aan, dus sla je slag! Alle WhatsApp berichtjes en mailtjes worden beantwoord door de werknemer van de maand; mijn zus Sabine. Zij weet er inmiddels net zo veel vanaf als ik, dus helpt jullie graag verder.

Zie ik jullie snel in de nieuwe salon?