Zo, het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog had geschreven. Ik had natuurlijk beloofd om het Tommie verhaal met jullie te delen, in etappes. Het was nu eigenlijk tijd voor het IC-verhaal van Tommie. Maar ik zie er als een blok tegenop. Bah, wat waren die 10 dagen verschrikkelijk. En ik heb dus helemaal geen zin om dat nu allemaal te herbeleven. Dus… Ga ik gewoon effe een lekkere luchtige blog schrijven over de toestand waar ik momenteel in verkeer. En dat Tommie verhaal komt wel weer, wanneer ik er wel zin in heb.

Het zwanger zijn heb ik in beide gevallen niet als prettig ervaren, elke dag ziek en ik zag er niet uit. Inmiddels zie ik er dus nog steeds niet uit. Ik ben al 5, ja 5! Maanden niet naar de kapper geweest. Het moest eigenlijk al in december, maar dat is natuurlijk de drukste maand van het jaar. Dus dat had ik doorgeschoven naar januari. Zodat ik shinend mijn bevalling in kon. NOT! Op 2 januari is Tommie toen geboren en is het 3 maanden ziekenhuis project begonnen. Toen hij eenmaal thuis was, wilde ik gewoon thuis zijn. En momenteel probeer ik gewoon te overleven met een huilende baby s’ nachts en een peuter puber overdag. Ik heb mijn matten er een paar weken geleden uitgehaald, en toen dacht ik; even een maandje zonder, dat lukt wel. Nou, dat lukt dus niet. Ik stond bij de kassa van de winkel toen er een bekende ,(ik noem geen namen, hopelijk leest ze mijn blog niet) tegen mij zei: Oh, hebt lekker je haren afgeknipt nu je twee kindjes hebt? Is veel makkelijker he! OMFG! Zo’n moeke WEIGER ik dus te worden. Dezelfde avond had ik mijn matten weer in. Maar goed, het ziet er alsnog niet uit want van een subtiele donkere uitgroei met blonde punten is nu 20cm zwart met grijze haren overgebleven met dode blonde punten. Niet al te best dus. Maar deze week ben ik eindelijk aan de beurt bij de kapper voor deel 1. Dan volgende week deel 2, en daarna mijn nieuwe banen haar erin en mijn prachtige V-part die al weken op mij ligt te wachten.
Ook ben ik groot fan van wimperextensions. Maar als je zwanger bent wordt dat afgeraden. Dus, natuurlijk niet gedaan. Daarbij draag ik normaal altijd lenzen, maar ook die kon ik niet meer verdragen door die *** hormonen, dus een bril op. Zie je het voor je? Het plaatje begint al een beetje te komen he. Haar lelijk, geen wimpers en een bril. Man man man.
Nog niet gesproken over mijn buik. Met kleding aan is het een ‘okeetje’ voor de situatie, maar in mijn nakie ben ik gewoon nog 16 weken zwanger. En mijn heupen staan nog steeds op stand ‘kind baren’. Oja, en die mooie nepborstjes die ik 8 jaar geleden heb gekocht laten het ook mooi afweten na twee kinderen. Je begrijpt, ik loop met mijn ziel onder mijn armen. Maar ik ben er nog niet, ik heb nog wat leuks.
Misschien vraag je je inmiddels af wat er wel echt aan mij is. Weinig dames, weinig. Iedereen heeft daar een mening over maar dat is nou iets waar ik mij net níet druk om kan maken. Ik houd namelijk van plastische chirurgie. So be it! Om jullie nog even verder te choqueren; ik laat mijn bovenlip altijd fijn volspuiter met fillers. Alleen mijn bovenlip, want moeder natuur heeft een grapje met mij uit gehaald. Ze heeft namelijk alle volume in mijn onderlip gedaan ipv het netjes te verdelen over de onder- en bovenlip. Hierdoor heb ik een enorme zoeloe onderlip en dus geen bovenlip. Dit laat ik dus graag een beetje bijwerken. Helaas was het de laatste keer niet helemaal naar mijn zin gedaan, en had ik wat plekjes waar ik mij aan stoorde. Ook dat mag allemaal niet als je zwanger bent, dus heb ik gewacht tot vorige week. Toen hebben ze anti-filler in mijn lip gespoten. Dan worden ze eerst heel dik, en daarna verdwijnt de filler uit je lip. In een dag! En hilárisch hoe het dan is als je de volgende ochtend wakker wordt. Ineens was mijn lip weg, gewoon weg. Dus nu zit ik ook nog zonder bovenlip!

Maar gelukkig is de redding nabij. In de komende twee weken hoop ik weer een beetje mijzelf te worden. Nou ja, niet mijn natuurlijke zelf dus, maar de ‘mij met een beetje hulp zelf’ dan. Haartjes weer in orde, wimperextensions, lenzen in, tandjes bleken en nieuwe fillers. Alleen dat lijf heeft wat langer herstel nodig natuurlijk. Het komende jaar dus maar goed mijn best doen en daarna laat ik die heupen gewoon wegzuigen! Fijne dag dames!